Vacature fractiemedewerker VVD Statenfractie Utrecht

Ben jij op zoek naar een afwisselende deeltijd-baan in het hart van de provinciale politiek? Wil je de VVD helpen met het liberaler maken van onze provincie? Dan zijn wij, de Statenfractie van de VVD Provincie Utrecht, op zoek naar jou voor de functie van:

FRACTIEMEDEWERKER
voor 15-20 uur per week

Wat ga je doen?

De functie is tweedelig: Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de fractie. Zo verzorg je de agenda's, verslagen, bijeenkomsten, nieuwsbrieven, persberichten en help je de fractie met het onderhouden van relevante netwerken.

Maar je bent ook inhoudelijk ondersteuner van de statenleden, bijvoorbeeld door hen te voorzien van ideeën voor debatten en schriftelijke vragen, door het verrichten van beleidsonderzoek en het voorbereiden van werkbezoeken en politieke inbreng.

Wat verwachten wij van je?

- Je hebt affiniteit met politiek, liberalisme en de provincie Utrecht;

- Je hebt een actieve houding en neemt initiatief;

- Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

- Je hebt een goed organisatievermogen;

- Je bent een teamspeler;

- Je bent zelfstandig en flexibel beschikbaar in elk geval op de woensdag (statendag) en ook regelmatig op andere momenten;

- Je hebt digitaal up-to-date

Wat kan je van ons verwachten?
Een baan in een hectische, maar leuke, politieke omgeving. Een prettige werksfeer en de mogelijkheid om in overleg de tijdsindeling van de werkzaamheden vast te stellen. Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring en het aantal uren[1]. Je komt te werken in een team bestaande uit acht statenleden en één andere part-time fractiemedewerker. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de medewerkers van de griffie en de ondersteuning van andere partijen in Provinciale Staten.

Informatie over de vacature kan worden verkregen bij André van Schie (06 29500660)

Interesse?
Stuur uiterlijk zondag 23 augustus a.s. je sollicitatiebrief en CV naar vvd@provincie-utrecht.nl (o.v.v. sollicitatie fractiemedewerker + je naam).

SVP géén acquisitie nav deze vacature svp!

[1] schaal 7/8 rijksoverheid = € 2.406,- / €3.522 € bruto per maand bij fulltime (36 uur), € 1.360,- / € 1.956,- bij 20-urige werkweek