Even voorstellen: Gea de Groot

Ook voor de Provinciale Staten betekent deze tijd geen evenementen en daarom was het bijzonder mooi dat ik begin januari op het Provinciehuis aanwezig mocht zijn. Ik werd beëdigd als Commissielid en het secretariaat (dank nogmaals Monique) had het mogelijk gemaakt voor partijgenoten, familie en vrienden om aan te sluiten via de digitale weg ‘Teams’. Hoe bijzonder kan het dan ook weer voelen ondanks een lege zaal!  

De provincie Utrecht is een schitterende centrale plek om te leven, te behouden en verder te gaan verbeteren. En nu in deze rol als Commissielid kan ik actief en constructief bijdragen aan de ontwikkeling op economie en cultuur van de door mij zo geliefde provincie Utrecht.  

Een voorbeeld hiervan is de herbestemming van Paleis Soestdijk. Eigentijdse innovatie passend bij onze Utrecht topregio, echter hoe gaan we om met vervoer, veiligheid en natuur? Vanzelfsprekend is dit niet en dát vraagt om samenwerking.  

Hier wil ik vanuit de provincie iets moois gaan realiseren. Graag bouwend op mijn inzichten, kennis en ervaring uit het bedrijfsleven en op het liberale gedachtengoed van de VVD (waarvan ik inmiddels 17 jaar lid ben). 

Naast mijn werk voor de provincie werk ik bij FrieslandCampina en sinds enkele jaren ben ik trotse bewoner van Baarn. Daarvoor heb ik met veel plezier in de provincie Groningen gewoond.  

Mochten er vragen zijn, stuur gerust een mail naar gea.de.groot@provincie-utrecht.nl